یادداشت‌های یک روانشناس

قیمت اصلی ۵۰۰,۰۰۰ ﷼ بود.قیمت فعلی ۴۵۰,۰۰۰ ﷼ است.

نویسنده: رضا ناظری

[دانلود نمونه کتاب]


تعهد آب به خودش حرکت و پویش است، اینکه هرگاه به مانع می‌رسد چگونه از آن رد شود؟! از روی مانع؟ از کنار مانع؟ جابه‌جا کردن مانع؟ یا رفتن درون زمین و کیلومترها آن طرف‌تر به صورت چشمه از زمین خارج شدن؟ تعهد چشمه به خودش حرکت است، تعهد شما به خودتان چیست؟

موجود

[دانلود نمونه کتاب]


این کتاب برگرفته از موقعیت‌هایی است که مراجعه‌کنندگان در طی یک جلسه، از زندگی خودشان مطرح کرده‌اند و راهکارهایی که بنا بر تجربه به ذهن درمانگر رسیده و به صورت بریده، تبدیل به یک مجموعه گردیده است.
برهمین اساس براین باوریم اگر جستارهایی که در این کتاب مطرح می‌شود را انجام دهیم، می‌توانیم باور خودمان را اصلاح کنیم و در مرحله اول حالمان را بهتر کنیم و سپس رابطه‌مان را بهبود ببخشیم. برای این کار به جای جست‌وجو در ایرادهای دیگران سری به خودمان و درون خودمان بیاندازیم که تنها این نکته است که می‌تواند ما را از درد و رنجی که م یکشیم، رها کند.

در رویارویی با خودمان ترسی داریم که پنهانش می‌کنیم و از آن می‌گریزیم، با چشمانی که بر چهره داریم و همیشه دیگری را می‌بینند، از خودمان غافل می‌شویم. آن‌قدر به رفتارهای دیگران می‌نگریم که دچار خطای شناختی می‌شویم و تنها کارمان می‌شود ارزش‌گذاری و قضاوت دیگران، که ما را از تعادل و حال خوب خارج می‌کند و مجال بررسی رفتار خودمان را از ما می‌گیرد.

اگر بتوانیم چشمانمان را از چهره برگیریم و براندیشه‌مان سوار کنیم، آنگاه نگاهمان تنها به درونمان خواهد بود و همانجاست که می‌توانیم در خود مداقه کنیم. همان‌گونه که در طی طریقی که یک سالک در محضر مراد خود انجام می‌دهد، به خود می‌پردازد و نه دیگری و این «رمز آرامش» است ما نیز به جای توجه به چرایی و چگونگی رفتار دیگران که باعث آشوب درونمان می‌شود، به خود و احوال خودمان بپردازیم. اینکه ببینیم رفتارها یا برخوردهایمان از کدام بخش وجودی‌مان برمی‌خیزد؛ آیا از ترس‌هایمان، از خشممان، از کینه‌هایی که درونمان لانه کرده‌اند و از کودکی با خودمان حمل کرده‌ایم و از غم‌های انباشته‌شده‌مان یا احساسات درونی ماست؟ ولی آنها را در رویارویی با فرد مقابل، دستاویزی قرار می‌دهیم که چون تو این‌گونه رفتار کردی من هم این‌طور رفتار کردم، اگر رفتار تو چنین نبود من هم طور دیگری عمل می‌کردم.
گاهی‌اوقات نادانسته دیگران را با معیارها و باورهایی که از دوران کودکی در ما شکل گرفته است، قضاوت می‌کنیم. ذهن ما دقیقاً بر اساس نوع شکل‌گیری که در مسیر رشد داشته، به جهان هستی نگاه می‌کند و به وقایع معنا می‌دهد از شکست‌ها گرفته تا آسیب‌ها، زخم‌ها، رنجش‌ها، تحقیرها، توهین‌ها و سرزنش‌ها و مقایسه‌هایی که شده است. به همین علت است که از بامداد تا شامگاه به دنبال ایراد گرفتن، طعنه‌زدن، سرزنش کردن، غر زدن و نق زدن به دیگری هستیم و می‌خواهیم فرد مقابل را قضاوت کنیم و در پایان جدای اینکه از خومان دور می‌شویم به این باور می‌رسیم که دیگران مشکل دارند و تمام دردسرهای ما به‌خاطر آن‌هاست.
این فرافکنی و نسبت دادن آسیب‌ها، مشکلات، کم‌داشت‌ها و خطاهای خودمان به دیگری، مسیری است که فقط و فقط حال دلمان را خراب‌تر از قبل می‌کند و سرانجام از حالت تعادل خودمان خارج می‌شویم و دست به دامن روانپزشک یا روانشناس و مشاور می‌شویم و حتی روانشناس یا مشاور را نیز به این چالش می‌کشانیم که کدام فرد رفتار غلط داشته و کدام رفتار درست!
علت گسسته بودن موضوعات کتاب تحت عنوان یادداشت‌های یک روانشناس این است که هر جستار، به تنهایی یک موضوع کامل است و به‌خاطر تاب‌آوری و شکیبایی پایین انسان امروزی است که با مشکلات، آسیب‌ها و بحران‌های بسیار زیادی که با آن در عصر حاضر مواجه شده است به دنبال سرعت، کیفیت و به‌دست آوردن یک مطلب ساده، کوتاه، و کاربردی و دقیق هستیم تا از وضع موجود ما را خارج کند. از این‌رو در تلاش بر نوشتن موضوعات ساده، کوتاه و به همان سان کامل برآمدم. امید است که کارگشا باشد.
این بریده‌های نوشتاری قصد دارد شما را به حال خوب برساند و به عبارتی به حالت تعادل. امید است با خواندن آن حال دلتان بهتر شود و به خودتان بیشتر بپردازید.

موضوع

, ,

نویسنده

تعداد صفحه

سال انتشار

نوبت چاپ

نوع جلد

شابک

قطع

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “یادداشت‌های یک روانشناس”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

[nextend_social_login]
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.